RECENZE

VÁŠ NÁZOR JE PRO NÁS DŮLEŽITÝ!

Vaše recenze



Datum: 18.09.2018 07:40, pobyt 9. - 14.9, pokoj 447

Název recenze:: hotel PRAMEN
Ubytování:: Na to, že je to starší hotel/Pramen/ bylo všude v pokoji čisto jen mezi radiátory byl prach a pavučiny.
Stravování:: Strava byla výborná.
Služby a personál:: Recepční byly ochotné a servírky na to, že byly jen 2 s úsměvem běhaly i když hostů bylo určitě alespoň 60 a doplňovaly jídlo a uklízely špinavé nádobí. /na to tam mohl být odkládací vozík - stůl/ ,což ony neovlivní. VŠECHEN personál byl ochotný a opravdu vstřícný. Neměli jsme problém.
Okolí hotelu:: Parkoviště i když malé bylo na dohled a pod kamerama. Na hlavní třídu kousek z kopce.
Jméno/přezdívka:: Bohunka


Datum: 14.09.2018 07:39, pobyt 04.09. - 09.09.2018, pokoj 147
Název recenze:: Celkově spokojenost
Ubytování:: Splnilo očekávání a podmínky, které byly předem avizovány a do kterých jsme šli: střídmost a úspornost, vědomě žádný "luxus", ale zcela dostačující pro náš účel a potřeby při krátkodobém pobytu: hlavně čistota, funkční základní vybavení, zařízení, maximální pohodlí, pěkný výhled...,v podst. nic nemělo chybu - spokojenost:)
Stravování:: Samotné výsledky práce kuchařů - tedy pokrmy jako takové, (by) byly výborné, chuťově mnohdy až vynikající, excelentní, (omáčky, měkoučká masa, excelentní knedlíky(!:) - bohužel u snídaně jsme byli konfrontováni s až absurdní odpovědí ala "vajíčka nám bohužel došly": toto byl naprosto nezvládnutelný proces a chaos, v dnešní době až nepochopitelný, neskutečný, trestuhodný - pro toho, kdo má toto na starost., (samotných kuchařů nám bylo až líto..), tohle bylo prostě smutné a domnívám se, že to spoustě hostí dokáže vymazat a zastínit, zkreslit celkový dojem, s nímž budou odjíždět a si pamatovat, který by byl jinak příjemný..; představuje to i riziko, že tento nefunkční "segment" tak poznamená/sníží výsledky práce a pečlivé snahy i jiných zaměstnanců.., což by byla velká škoda.
Služby a personál:: Personál (zejm. paní) na recepci maximálně vstřícná a svižná, zvládala vše odbavovat rychle a kompetentně,
personál v sekci stravování už tak energicky a profesionálně nepůsobil, což bylo ovšem zřejmě dáno i celkovou, na dnešní standardy opravdu až ojedinělou a "vymykající se" situací, (chaos, nezvládnutí) sekce plánování, zásobování a realizace stravování jako takového - viz bod výše..

Wellness služby - spokojenost. Zaměstnankyně jsou sice evidentně velmi vytížené, ale stejně (přesto) v rámci tohoto "běžícího pásu" maximálně ochotné, profesionální, příjemné, šikovné..:-)
Okolí hotelu:: Nádherné, moc pěkné, (jako celé město:): hotel má perfektní strategické umístění - všude blízko, do centra, k fontáně pár minut - lze si bez problémů odskočit i na její pozdně večerní produkci.:-)
Jméno/přezdívka:: Dana


Datum: 13.09.2018 17:54
Název recenze:: POBYT 7. - 10.9.2018, POKOJ 243
Ubytování:: HOTEL PRAMEN SPOKOJENOST 
Stravování:: SPOKOJENOST- VŽDY SI VYBERETE
Služby a personál:: SUPER - VSTŘÍCNÍ

Okolí hotelu:: SPOKOJENOST - KOUSEK HLAVNÍ TŘÍDA A FONTÁNA SUPER

Jméno/přezdívka:: MARIE


Datum: 08.09.2018 09:19
Název recenze:: Hotel Pramen
Ubytování:: Čistý a uklizený pokoj, zcela odpovídá ceně.
Stravování:: Dobré jídlo, výběr dostatečný; mrzí mě jen, že nápoje k večeři jsou k dispozici jen v nápojovém automatu v PET lahvích nebo plechovkách - to není zrovna ekologické, vzniká tím každý den velké množství zbytečného odpadu.
Služby a personál:: Vstřícný a ochotný personál.
Okolí hotelu:: Cena ubytování odpovídá i kvalitě okolí.
Jméno/přezdívka:: 123


Datum: 07.09.2018 12:09, pobyt od 31.08. - 02.09.2018, pokoj 266
Název recenze:: Hotel Pramen, Mariánské Lázně 
Ubytování:: Hotel je staršího data, má základní vybavení ve starších pokojích, pokud nejste nároční a jde vám o přespání, tak to určitě není špatné.
Stravování:: Snídaně - bufet, byl výběr co si dát: párky, vejce na tvrdo, pečivo-chléb, rohlíky, džemy, másla, Rama, sýrová mísa, šunková a salámová mísa, pomeranče, výborný smetanový bílý jogurt, křupinky 2 druhy, studené mléko, čaj, varný automat na kávu a kakao.
Večeře trošku chudší, chyběla mi polévka, výběr ze 3 druhů hl. jídel, bez salátu a moučníku.
Služby a personál:: Personál se snaží, jsou ochotní, milí, rádi poradí co a jak, skvělá paní recepční - blondýnka a noční pan recepční, opravdu jednání na 5 hvězdiček! Spokojenost i ve welnes.
Okolí hotelu:: Hotel je skvěle položen, nad hlavní zónou, 5 minut do krásných parků, taktéž k nádherné zpívající fontáně pár kroků...
Jméno/přezdívka:: Deutschová


Datum: 07.09.2018 10:07, 31.08. - 03.09.2018, pokoj 345 a 346
Název recenze:: Hotel Pramen
Ubytování:: Starší hotel a žádný luxus, ale čistý.
Stravování:: Stravování vynikající !!! Výběr jídel a neomezené množství, které bylo průběžně doplňováno.
Služby a personál:: Personál vstřícný a milý.
Okolí hotelu:: Velmi dobrá poloha hotelu. Kousek od kolonády.
Jméno/přezdívka:: Jaroslav Sobota 


Datum: 26.08.2018 19:47. pobyt 16.08. - 20.08., pokoj 244
Název recenze:: hotel Pramen
Ubytování:: jednoduche,ciste
Stravování:: uspokojive
Služby a personál:: dobre
Okolí hotelu:: vyhled 
Jméno/přezdívka:: Konvalina 


Datum: 26.08.2018 12:19
Název recenze:: Hotel Pramen.
Ubytování:: Ubytování v pořádku.
Stravování:: Spokojenost. Jídlo dobré.
Služby a personál:: Spokojenost, recepční ochotná, příjemná.
Okolí hotelu:: Zadní část hotelu to byl šok. Parkování v zadní části hrozné prostředí. Pokud se tohle zlepší jsme ochotni přijet znovu.
Jméno/přezdívka:: Karel 


Název recenze:: Hotel Pramen
Ubytování:: Ubytování - jako plus hodnotím wifi s dobrým signálem.
Stravování:: Super! Byli jsme spokojeni. Na snídani si každý našel to své z velkého výběru a k večeři byl výběr ze 3 či 4 teplých jídel. Vše nám chutnalo. Jediné co bychom vytkli, bylo to, že u večeře nebylo nic k pití a byli jsme odkázáni na automat. Myslím si, že voda by bohatě stačila všem.
Služby a personál:: Personál byl ochotný a milý. Nicméně obdivuji maséry, kteří pracují dlouhé 14 hodinové služby i v těchto horkých dnech.
Okolí hotelu:: Nic moc, hotel by potřeboval zrekonstruovat a okolí též poupravit. Nicméně byla výhoda, že byla kolonáda a fontána velmi blízko.
Jméno/přezdívka:: Penny 


Datum: 31.07.2018 22:29, 26.07. - 28.07. 2018, 346
Název recenze:: pobyt-červenec
Ubytování:: Pokoj čistý, hezký výhled na město, spokojenost.
Stravování:: Snídaně výborná, večeře výběr ze tří jídel.
Služby a personál:: Příjemný personál, byly jsme spokojené a přijedeme zase.
Okolí hotelu:: Dobra poloha hotelu
Jméno/přezdívka:: Marie


Datum: 27.07.2018 10:04, pobyt 16. - 19. 07. 2018, pokoj 243
Název recenze:: Pobyt na 3 noci
Ubytování:: Na 113 let starý hotel to bylo fajn. Ti co chtějí slyšet fontánu tak doporučuju. Ale musí si dokoupit růžový balkon nebo pokoj s výhledem na město.
Stravování:: Zpočátku se všichni hosté hladově vrhnou na jídlo, ale chce to klid, vše je pravidelně do poslední chvíle doplňováno.
Služby a personál:: Ochotný.
Okolí hotelu:: Blízko centra, takže v poho.
Jméno/přezdívka:: Pavel 


Datum: 26.07.2018 20:44
Vaše jméno a příjmení: Helena a Pavel
Váš e-mail: exxxxxxxx@xxxxxm.cz

Hodnocení pobytu: V hotelu Pramen jsme byli poprvé. Hotel zvenku nevypadá zrovna pěkně. Pokoj jsme měli velmi prostorný, čistý a útulný. Postel byla měkká tak akorát a klid z ulice byl super na spaní. Výhled z balkonu byl pěkný, stojí za to si jej připlatit. Trochu nás zklamala koupelna. Sprchový kout má již svá nejlepší léta za sebou. Takový nedostatek pak kazí celkový dojem z pobytu. Jídla bylo na snídani dostatek, . Večeře byly spíše o rychlosti. Kdo přišel později, nemohl si vybírat, někteří hosté si nakládali opakovaně. Jídlo bylo chutné, nic exluzivního, ale dostačující domácí kuchyně. Procedury, které jsme absolvovali se nám líbily až od poloviny pobytu, kdy se vyměnili terapeuti. Po další masáži od Nikol a Standy bylo vše super. Všechny procedury jimi provedené byly skvělé a opravdu jsme si je užívali a neměli pocit, že jsme jen čísla na běžícím pásu. Stejně tak všichni zaměstnanci byli velmi milí a příjemní. Je zde krásná příroda, Kladský rybník nebo Boheminium stojí za shlédnutí. Hotel je blízko kolonády na klidném místě. Rádi bychom se sem příští rok vrátili. Pokoj 345.


Datum: 15.07.2018 09:16, pobyt 06.07. - 08.07.2018, pokoj 342
Název recenze:: Hotel Pramen
Ubytování:: Na krátkodobý pobyt v pohodě.
Stravování:: Dobré, akorát malé ohřívacî nádoby.
Služby a personál:: Příjemný, spokojeni.
Okolí hotelu:: Nic moc, je co zlepšovat.
Jméno/přezdívka:: Radouchová 


Od: Jiri Cabela <Jxxxxxxxxxx@seznam.cz>
Komu: ns.info.hotel@seznam.cz
Datum: 15. 6. 2018 15:24:37
Předmět: hodnocení pobytu

Dobrý den,
včera jsme se vrátili z krátkého pobytu (od 11. do 14.6) ve vašem hotelu PRAMEN - pokoj č. 145, kde jsme byli velice spokojeni. Budova je sice z ulice v dost nevzhledném stavu, ale uvnitř hotelu je příjemné prostředí, velice ochotný personál, a to jak na recepci, tak i v restauraci a na masážích. Jídlo bylo velice dobré, pan kuchař a paní kuchařka mají od nás velkou pochvalu, ještě dnes máme " boule za ušima ".
Přejeme vám hodně spokojených hotelových hostů, i my bychom se zase někdy rádi přijeli ubytovat.
Alena a Jirka z Lovosic

Datum: 03.06.2018 13:41
Název recenze:: hotel Pramen
Ubytování:: spokojenost
Stravování:: spokojenost
Služby a personál:: super
Okolí hotelu:: spokojenost
Jméno/přezdívka:: dada 



28. 5. 2018 8:22:41 , Varmuza Mirek

Naše ubytování na hotelu Pramen bylo asi takové co jsme podle ceny čekali . 

Ale velkou výtku máme se stavem balkonu a oken. Snídaně byla vcelku dobrá, ale bylo by vhodné obměnu, a ne celý týden stále stále stejné. 

Večeře byli kvalitní. 

Připomínku máme k umístění hostů při jídle.  Jak jezdíme po lázních, tak každý má na stole své číslo pokoje a nemusí si hledat při jídle kam si sedne. Vrcholem bylo, že když přijel zájezd, tak nás vyhnal z našich míst do zadní části jídelny. 

Spozdravem M. 


Datum: 31.05.2018 22:33, pobyt 22. - 27. května 2018, pokoj 446
Název recenze:: Pobyt v hotelu Pramen
Ubytování:: Ubytování uspokojivé, vstřícné paní uklízečky.
Stravování:: Výborná kuchyně. Snídaně vydatné, večeře rozmanité a velmi chutné.
Myslíme si, že pana kuchaře by si mělo vedení hotelu považovat. V dnešní době jich moc kvalitních není.

Služby a personál:: Veškerý personál byl milý, navštívili jsme tento hotel opakovaně. S pobytem jsme byli spokojeni.
Okolí hotelu:: Ruská ulice je ulice boční, během našeho pobytu klidná. Výhodou tohoto hotelu je blízkost kolonády.
Jméno/přezdívka:: Mencovi 


Datum: 27.05.2018 19:20, pobyt 22. - 27. května 2018, pokoj 446

Děkujeme za příjemný pobyt. Máte vynikajícího kuchaře. Jezdíme s manželem hodně na pobyty, ale takhle chutně připravené jídlo je málo kde.

Magdaléna Mencová


Datum: 07.05.2018 15:36, pobyt 2. - 4. května 2018, pokoj 145
Název recenze:: Mám ráda Mariánky
Ubytování:: Vcelku dobré , není nutné si připlatit za balkon, není použitelný
Stravování:: Vždy jsem si vybrala, co mám ráda
Služby a personál:: Velmi ochotný, výborné fyzioterapeutky, pomohly nám více než doktoři
Okolí hotelu:: Důležité pro nás - byla blízko fontána cca 7 min. chůze
Jméno/přezdívka:: Ilona


Datum: 06.05.2018 19:08, pobyt 2. - 4.05. 2018, pokoj 343
Název recenze:: hotel Pramen
Ubytování:: spokojenost
Stravování:: spokojenost
Služby a personál:: super
Okolí hotelu:: spokojenost
Jméno/přezdívka:: Jaroslava 


Datum: 02.05.2018 22:02, 22- 27.04. 2018
Název recenze:: HODNOCENI POBYTU
Ubytování:: pokoj 443 hotel Pramen
spokojeni - dobra úroveň
Stravování:: špatné = snídaně stejná, káva katastrofální
večeře bez polévky = není dobré
Služby a personál:: v pořádku, ochotní, dobré masáže
Okolí hotelu:: katastrofa - zadní trakt pro auta = hrůza,
v předu lze také parkoviště upravit.
Jméno/přezdívka:: JIRI přinosil


Datum: 24.04.2018 11:57, pokoj 247
Název recenze:: Pobyt 15-20.4.2018
Ubytování:: Průměr
Stravování:: Spokojenost
Služby a personál:: Spokojenost
Okolí hotelu:: Ušlo to
Jméno/přezdívka:: Marie Vrtilkova 723498xxx


Datum: 17.04.2018 08:37, duben 2018

Název recenze:: Dámská jízda
Ubytování:: v hotelu Pramen - pokoje prostorné, čisté
recepce a jídelna v hotelu Fontána - upravené, čisté
Stravování:: bufetové snídaně - chutné a dostatek
večeře také - tak 3 jídla, průběžně doplňovali, někdy se čekalo na určitý druh
ráno v provozu jeden nápojový automat, čekalo se, chtělo by to ještě jeden

Služby a personál:: Personál ochotný, vstřícný
Děkujeme panu recepčnímu, se vším nám poradil /a to prý tam byl pouze týden i s cestou/
Okolí hotelu:: Přední parkoviště je malé, zadní trochu z ruky, ale hlídané kamerou z recepce. Blízko hlavní třídy, cesta do hotelu do kopečka přispěje ke zvýšení kondičky.
Mariánky krásné, doporučuji !
Jméno/přezdívka:: Ivča


Datum: 17.04.2018 09:17, pobyt 9. - 11.04. 2018, pokoj 344
Název recenze:: Hotel Pramen Marianské Lázně
Ubytování:: Hotel se nachází v blízkosti lázeňské kolonády, cesta do kopce, ale není dlouhá. Jedná se o objekt, který potřebuje rekonstrukci, ale skromnějším zákazníkům poskytuje veškeré pohodlí. Pokoj čistý s prostornou koupelnou.
Stravování:: Bohatý výběr, dobré jídlo.
Služby a personál:: Personál velmi vstřícný a ochotný, zkušené masérky - perfektní masáže.
Okolí hotelu:: Centrum lázní, při nižší cenové relaci si lze plně užít krásu Marianských Lázní s pohodlným zázemím.
Jméno/přezdívka:: Marie Sulkova


Datum: 16.04.2018 20:13, duben 2018
Název recenze:: hotel Pramen
Ubytování:: Odpovídající ceně pokoje čisté upravené soc.zařízení taktéž.
Stravování:: Snídaně výborné večeře trošku pokulhávaly
Služby a personál:: Služby v pořádku personál ochotný.
Okolí hotelu:: Běžný jarní stav.
Jméno/přezdívka:: jasánek 


Datum: 03.04.2018 14:58, pobyt 23. - 25.3. 2018, pokoj 444

Název recenze:: Hotel Pramen
Ubytování:: Přiměřené ceně
Stravování:: výborné, výběr ze tří jídel
Služby a personál:: ochotný
Okolí hotelu:: za hotelem neupravené
Jméno/přezdívka:: Lenka 


Datum: 03.04.2018 14:53, pobyt březen 2018
Název recenze:: spokojenost
Ubytování:: hotel Pramen
Stravování:: spokojenost
Služby a personál:: spokojenost
Okolí hotelu:: ušlo to
Jméno/přezdívka:: pramen 


Datum: 02.04.2018 18:17, březen 2018
Název recenze:: Hodnocení pobytu v hotelu Pramen
Ubytování:: Průměr
Stravování:: Snídani dobrá,večeře nic moc
Služby a personál:: Problém s úklidem, a jinak dobrý
Okolí hotelu:: Žádná sláva
Jméno/přezdívka::


Datum: 02.04.2018 18:09, pobyt 24. - 26.03. 2018, pokoj číslo 144.

Název recenze:: recenze na pobyt hotelu Pramen a Fontána
Ubytování:: V hotelu Pramen - spokojenost
Stravování:: velmi dobré
Služby a personál:: dobré
Okolí hotelu:: mohlo by být přijatelnější - výhled z okna na popelnice moc nebyl příjemný.
Jméno/přezdívka:: Kozlová Bohdana


Datum: 02.04.2018 16:09, pobyt 23. - 25.03. 2018, pokoje 445 a 446

Název recenze:: Pobyt Prameň a Fontána
Ubytování:: Ubytovanie na hoteli Prameň bolo slušné,čisté i keď izby už majú dosť za sebou,ale myslím, že v celku príjemné ubytovanie v krásnom prostredí.
Stravování:: Stravovanie bolo formou bufetu,raňajky a večere, ktoré boli chutné i keď pri niečom sa zdalo ako keby to robil študent, narážam na podávaný šalát, kde jeden deň bol prekoreňený a na druhý bez chuti. Ešte boli ponúkané káva,pivo atď., kde pri požiadavke o tureckú kávu, čašník povedal, že turecká káva sa v tomto hoteli nepodáva, len instantná, alebo z raňajkového automatu. Ale v celku dobré stravovanie.
Služby a personál:: Služby boli vynikajúce, hneď treba spomenúť pani recepčnú, ktorá bola usmievavá, ochotná a podotýkam, že so zmyslom pre humor, čo sa nám veľmi páčilo, chyžné boli milé a ochotné, taktiež niektorý čašník ochotný a ústretový. Pri procedúrach bol personál milí a snažili sa zabezpečiť pohodlie a príjemný relax, ktorý sme si všetci užili. Ďakujeme zato.
Okolí hotelu:: Tesné okolie hotela bolo trochu neupravené a zastaralé, ale výhlad na okolie bolo príjemné a krásne. Myslím, že počas leta tam musí byť fakt veľmi pekne.
Jméno/přezdívka:: Mirek, Marek, Slavomír, Gabriela 


Datum: 28.03.2018 20:54, březen 2018.

Název recenze:: Spokojenost ve FONTÁNA a PRAMEN v Mariánských Lázních
Ubytování:: dostali jsme velký pokoj s balkónem bez příplatku (počasí bylo špatné, hotel byl méně vytížen), proto spokojenost. Parkoviště před hotelem je malé. Po vyložení zavazadel jsme museli přeparkovat na parkoviště cca 200m za hotelem, což při mírném dešti nebyl příjemný začátek pobytu
Stravování:: kromě nechutného rizota na první večeři (na které se těšila partnerka, já je nezkoušel) byl výběr i jídlo nadprůměrné kvality s ohledem na standard hotelu a poukaz. Některá jídla docházela brzo, což nám osobně nevadilo.
Služby a personál:: dobrý standard, někteří hosté byli podrážděni kvůli docházející nabídce jídel, na která se těšili. 2 noci s polopenzí za cca 3500,-Kč: neočekávali jsme více. Pokud bychom měli platit cenu dle ceníku hotelu= za totéž cca 7tis. Kč, byli bychom velmi nespokojeni.
Okolí hotelu:: Mariánské lázně jsou hezké, okolní vyhlídky jsme zvládli i při občasném mrholení se sněhem.
Jméno/přezdívka:: senioři cestovalelé


Datum: 20.03.2018 21:35.  

Hotel Fontána a Pramen v Mariánských Lázních v březnu 2018.


Wellness pobyt jsme dostali jako dárek od dcery. Chvíli jsme ve městě museli hotel hledat, nachází se totiž až na druhém konci města u městského úřadu, kousek od Hlavní třídy.
Při příjezdu nás přivítala milá slečna recepční s pěkným přístupem k hostům. Recepce je moderně vybavená. Na stěně velký obraze lázeňské kolonády se Zpívající fontánou - symbolem města. Hotel Fontána a Pramen jsou dvě spojené budovy, které mají jednu společnou recepci.
Pokoj 443 byl velmi prostorný s balkónem a hezkým výhledem na město. Na posteli, která byla posypána umělými okvětními lístky z růží nás vítali naaranžované labutě ve tvaru srdce. Celá postel byla nasvícená osvětlením, což vypadalo působivě a mile.
Večeře se zde podává bufetovým způsobem. Máte tedy na výběr ze tří hotových jídel. První den byla k večeři tato jídla: 1. Masové kuličky v rajské omáčce s těstovinami, 2. Plněné knedlíky s uzeným masem a zelím, 3. Holandský řízek s bramborovou kaší. Mohli jsme si přidat bez omezení.
Po večeři jsme sledovali televizi. Na pokoji jsme měli výběr z 25 programů.
Ráno k snídani bylo na výběr asi 7 druhů salámů (anglická slanina, debrecínka, moravské uzené, šunka, .... atd., dále 3 druhy tvrdých sýrů, mazací sýry, marmelády, medíky..., dále šátečky, koblihy a toasty. Káva Nescafé, kakao Nestlé, čaje, ....atd.
Procedury jsme měli od 10 hodin = přístrojovou masáž nohou, lymfatickou masáž, lavatermové nahřátí zad a následně nám záda aplikovali zábal z mrtvého moře. Přístup masérů byl profesionální.
Pak jsme navštívili krásné Mariánské Lázně. Hlavní třída nedaleko a kousek od ní přes lázeňský park se nachází Kolonáda. V restauraci Classic Café na Hlavní třídě jsme poobědvali Slepičí vývar s kuřecím masem a Svíčkovou na smetaně. Parkem jsme prošli až do městské části Úšovice k Antoníčkovu pramenu. Pak trolejbusem za 12,-Kč jsme jeli až na zastávku Městský úřad, která se nachází asi 200 metrů od hotelu. Vedle této zastávky je nejstarší funkční kavárna města Modrá cukrárna. Doporučujeme! výborná káva, zákusky, poháry a koktejly.
Cestou jsme se nemohli dočkat až se ohřejeme v příjemně vytopeném pokoji. Venku bylo totiž - 7 stupňů.
Naše druhá večeře. Tentokrát si bylo možné vybrat z: 1. Boloňské špagety, 2. Plněná kuřecí kapsa s bramborem a 3. Hovězí guláš s knedlíkem. Ochutnali jsme trochu od všeho - jídlo bylo moc chutné.
Po večeři jsme si přes wifi pouštěli na Youtube písničky a popíjeli sektík, který jsme měli v ceně pobytu.
Poslední den v 9.30h. - po snídani jsme měli další procedury. Ty samé co byly předešlý den.
Za hotelem je parkovací stání za pouhých 50 korun na noc. Není to sice parkoviště v pravém slova smyslu, ale je to je super! Nejbližší parkoviště je totiž Centrální parkoviště za 120,-Kč za noc a navíc přes 2 kilometry daleko od hotelu!
Kolem 11 hodiny jsme si sbalili a chystali se domů. Nakoupili jsme na recepci dětem jako dárek 10 krabiček různých druhů lázeňských oplatek jen za 35,-Kč kus, a vyrazili jsme domů do jižních Čech.
Pobyt byl pohodově skvělý.
Příště přijedeme, alespoň na 5 nocí, abychom si to pořádně užili.
A přijedeme i s dětmi!
Mariánské Lázně jsou krásné město.

Iveta Hajská


Datum: 20.03.2018 14:56, termín pobytu: 17.03. - 19.03. 2018, pokoj 343.

Název recenze:: Hotel Pramen
Ubytování:: Pokoj č.343 prostorný s hezkým výhledem na město, ale při teplotě venku -7C, byla v tomto pokoji zima. Na recepci nám půjčili teplomet, čímž se situace vyřešila.
Stravování:: Snídaně i večeře velmi chutné.
Služby a personál:: Personal ochotný.
Okolí hotelu:: Okolí krasné. Pobyt pohodově skvělý a určitě rádi opět přijedeme.
Jméno/přezdívka:: Mirka


Datum: 19.03.2018 19:22 , pobyt v březnu 2018.

Název recenze:: Hotel Pramen
Ubytování:: Pokoj byl krásný, velký, ale chyběla tam skříň a ramínka na šaty. Pokud je ubytování pouze na kratší dobu a nepotřebujeme oblečení např. do divadla tak to jde. Také fén by byl v koupelně dobrý. V nabídce vybavenosti pokojů byl uveden, ale ve skutečnosti chyběl.
Stravování:: Jídlo bylo vyhovující, chutné a dostatek.
Možná by byl dobrý dohled na to, kolik řízků si kdo nandá, protože první strávníci si vezmou i tři a ostatní jen koukají, že již nejsou. Jinak vše v pořádku, bylo možné si vybrat něco jiného.

Služby a personál:: Tady není co vytknout, vše v naprostém pořádku, všichni ochotní a příjemní.
Okolí hotelu:: Skvělá poloha hotelu, na kolonádu a do města blízko.
Jméno/přezdívka:: Majka 


Datum: 19.03.2018 18:28 , březen 2018.

Název recenze:: Hotel Pramen
Ubytování:: V tomto hotelu se zastavil čas. Vybavení hodně zastaralé - hrozně tvrdé postele, ale bylo tam čisto a teplo. Z balkónu byl krásný výhled na celé Marianské Lázně.
Stravování:: Jídlo bylo dobré - snídaně formou bufetu - bylo z čeho vybírat.
veceře - výběr ze 3 teplých jídel, také zeleninový salát.
Služby a personál:: Milý a ochotný personál
Okolí hotelu:: Mariánske Lázně je krásné lázeňské město s krásnou architekturou -kolonádou - fontánou.
Doporučuji navštívit městský bazén, vířivku a saunu - bezva relax. Byla by škoda vynechat prohlídku parku Boheminium.
Jméno/přezdívka:: Věra


Datum: 19.03.2018 17:48 pobyt v březnu 2018.

Název recenze:: Pramen
Ubytování:: Pokoje zařízené dostatečně, při příjezdu milé překvapení v podobě výzdoby postele "labutěma".
Stravování:: Jídlo chutné, v dostatečném množství.
Služby a personál:: Recepční příjemné. Obsluha v pohodě. Jen obsluha večer na baru laxní až bez zájmu.
Okolí hotelu:: Poloha v centru, Hezky výhled z pokoje.
Jméno/přezdívka:: MG 


Datum: 13.03.2018 20:48 . Pobyt v březnu 2018.

Název recenze:: hotel fontána pramen
Ubytování:: Ubytování v rámci daných možností příjemné. Vše co jsme potřebovali nám bylo poskytnuto.
Stravování:: Výborné
Služby a personál:: recepce - výborná spolupráce
masérské služby - vynikající
obsluha restaurace - pobavila nás
Okolí hotelu:: Vzhledem k blízkosti kolonády dobré.
Jméno/přezdívka:: Petr a Silvie


Datum: 02.03.2018 14:33, Termín pobytu: 25.02 - 01.03. 2018, pokoj 147

Název recenze:: Retro pobyt v Hotelu Pramen
Ubytování:: Zařízení 80-tý léta, ale pohodlná, čistá postel, čistá koupelna, ručníky, osušky.
Takže spokojenost.

Stravování:: Jídelníček - kuchařku buď vyměnit/chybí jí fantazie, šmrnc, odhad, ale umí dochutit. V dnešní době kuchaři nejsou, takže naučit, pomoct.
Číšník - to samé - nejsou lidi, a když jsou - třeba je slušně zaplatit.
Služby a personál:: Procedury - super. Užasný.
Okolí hotelu:: Odpovídá možnostem
Jméno/přezdívka:: Dušková Julianna


Datum: 28.02.2018 20:33. Termín pobytu: 19. - 24.02. 2018, pokoj 143

Název recenze:: Relaxační pobyt v Mariánkách
Ubytování:: V hotelu Pramen , skromnější , ale vkusné , čisté .
Pouze drobné nedostatky.

Stravování:: Polopenze - forma švédských stolů.
Snídaně velmi pestré , dostatek čerstvých produktů lákavě upravených.
Večeře - výběr ze tří jídel s možností kombinace příloh.
Všechno chutné a v dostatečném množství.

Služby a personál:: Nejvíce jsem ocenila ochotu , úslužnost a velmi milé chování veškerého personálu - vedení , obsluhy , rehabilitačních pracovníků i pokojských.
Připomínky byly vyslyšeny a okamžitě napraveny.

Okolí hotelu:: Tady je jediná výhrada - sousední domy byly opuštěné , ve špatném stavu a před nimi nepořádek. To narušilo jinak bezvadný pobyt.
Jméno/přezdívka:: Stanislava Tuzová


Datum: 27.02.2018 16:55 

Název recenze:: hotel Pramen
Ubytování:: spokojenost
Stravování:: ušlo to
Služby a personál:: spokojenost
Okolí hotelu:: žádná sláva
Jméno/přezdívka:: Voza 


Datum: 25.02.2018 10:36 , únor 2018

Název recenze:: Spokojenost
Ubytování:: Dlouhé dopouštějí vody, aby následně tekla teplá voda. V dnešní době je to velké plýtvání!
Stravování:: Dobré
Služby a personál:: Dobré
Okolí hotelu:: Pohled ze dvora- katastrofa.Jinak dobrý.
Jméno/přezdívka:: voska


13.02.2018 17:45, termín pobytu: únor 2018.

Název recenze:: Hotel Pramen
Ubytování:: Ubytováni je dostačující. Není luxusní. Na pokoji sprcha, WC.
Stravování:: Stravování bylo chutné a dostačující, hlad jsem neměli.
Služby a personál:: Služby jsme využili jen některé. Pokoj byl čistý uklizený.
Okolí hotelu:: Byli jsme v únoru, všude sníh. Kolonáda cca 5 minut chůze od hotelu.
Jméno/přezdívka:: Honza 




2017-07-11, Milan,

  • + Klidné místo, pohoda, blízko na kolonádu i do lesa, nádherná vyhlídka z balkonu na     lázně, pěkná architektura a urbanistické řešení celé lázeňské části, i když místy             zřejmá zanedbanost opuštěných a dříve jistě atraktivních budov. Dobře udržované       parky s fontánami, sochami, zelení a spoustou laviček. Pěkné počasí i spousty               zajímavých míst a vycházkových tras v blízkém okolí. Precizní a poctivé provádění       wellness procedur, přívětivý personál.
  • - Snad chybí obchody s běžnými potravinami a nějaká lidová restaurace v nejbližším      okolí. Nedostatečná orientace na vycházkových trasách. Sice dobré tabule s                mapami, ale nepochopitelně chybí všude v Čechách obvyklé a výborné značení          turistických cest s informačními tabulkami. Místní sloupky s označením názvu cesty      neumožňují ani informace o směru k cílovým místům.

  • 2017-05-14, Růžena,
  • + Snídaně výborné, večere s možností výběru také dobré,postele pohodlné. Umístění     hotelu dobré,  doporučujeme!
  • - venkovní vzhled a pohled do dvora